Puhelin  010 505 6750
Sähköposti  info@loime.fi

Ajankohtaista

loime.fi 14.10.2021

Töitä tarjolla!

 

Etsimme klinikkaeläinlääkäriä

Työnkuvaus

Etsimme eläinlääkäriä vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan työyhteisöömme, iloiseen yliopistokaupunkiin. Klinikkaeläinlääkärinä pääset tekemään ja kehittämään kykyjäsi ja työintohimojasi. Tarjoamme kokeneen ja innostuneen henkilökunnan tuen, viihtyisän työympäristön sekä avoimen ja keskustelevan työyhteisön, jonka sydämen asiana on ylläpitää ja kehittää hyvää työilmapiiriä. Työtahtiisi voit vaikuttaa itse ja voit tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Palkka muodostuu takuupalkasta ja provisiosta.

Emme odota sinulta ihmetekoja. Avoimuus ja myötävirtainen asenne työhön, työkavereihin ja asiakkaisiin helpottaa meidän kaikkien työpäivää. 

Praktiikan varustus

Klinikallamme työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä ja seitsemän hoitajaa. Tilat ovat avarat, toimivat ja viihtyisät. Klinikalla on röntgenlaitteisto, hammashoitoyksikkö ja hammasröntgen, hyvä leikkaussalivarustus, laadukas ultraäänilaite ja tähystyslaitteisto sekä kattava talonsisäinen laboratorio.

Lisätietoja: tuula.hyyrynen@loime.fi

 

Haemme hoitajaa

Potilasmäärämme kasvaessa haemme asiakaspalvelusta pitävää, iloista, avointa ja vastuuntuntoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.  

Klinikkamme on auki arkisin klo 7:30-20. Työnkuvaan kuuluvat normaalien klinikkaeläinhoitajan töiden lisäksi olla aktiivisesti kehittämässä yrityksen yhteistä työkulttuuria, yhteisten arvojen ympärille. 

Tarjoamme hyvät työtilat, mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan työkokemuksen mukaan sekä työsuhde-etuina mm. ePassin. Lisäksi tarjoamme työssä kehittymismahdollisuuksia. Kullakin työntekijällä on oma henkilökohtainen koulutusbudjetti.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Hyvin varustetulla klinikallamme tehdään mm. vaativia hammashoitoja, sekä vaativia pehmytosakirurgisia toimenpiteitä.

Klinikkamme sijaitsee avarissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Standertskjöldinkatu 1, Lappeenranta.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 31.10.2021 mennessä sähköpostiin osmo.hyyrynen@loime.fi


« Takaisin